Loving it

 
Innan jag går, så måste jag bara säga att jag äälskar den här låten blir alltid så himla  glad när jag hör den!,
p.s tycker videon ser ut som en Mona lisas leenede tavla :O ? hahaha ;) kramen, G.
/ Gabriella

T to the isdag

Har spenderat 2 timmar till att bråka. Ingen kommentar, pallar inte det. Nu äre snart dans, g2g, ciaooo. Btw igår var väldigt mysigt ♥
/ Gabriella

Måndag

Haha aboooo , INGA ord kan beskriva idag ;) hahahah fantasiiiii ;D hahahaha. Lukas, Jag lovar att han är skönaste killen, så jävla rolig :P!
 Idag har jag bl. a hjälpt han med att köpa nytt kontantkort :) , haha han skulle ta ut pengar, han sätter in kortet, trycker in belopp och kod, tar sitt kort och går. Pengarna är kvar i automaten, jag ba : Lukas glömde du inte nått :P ? han ba nej ? HAHAHAHA.

På två sekunder lärde vi oss hans nya nummer sen också :) hihihi hahaha :P skuuum dag. Aja spanska homework tills imorrn måste pluggaaaa ciao!, G


/ Gabriella

Söndag

Haha fyfään vilken dag!, först konfa träff  sen basket match, Central vs Söder, i vilken Central loosar, hähää fett synd (; haha vill berätta så jävla mkt mer men kan inte för vet inte vilka som läser :P (a) Aja, sen gick alla till donken och sen splittrades dom flesta och Jag, Lina, Adam och Gustav och droppade av Gustav och gick sen hem till aAdam för att hämta pengar till en bio som vi inte ens gick till :P istället gick vi till donken för andra gången idag och jag åt en cheeese burger. Vi snackade fäätt mkt om allt möjligt mellan himmel och jord. Sen kom Axel och sen drooog jag och åt donken till middag :P fan, donken 3(?!) gånger det är inte lite tjockis, fast till mitt försvar, första gången drack jag bara läsk (a) aja nu kommer ju skolan i en vecka så jag måste ju få svulla lite  hihi ;)

Tjaooo, G
         1. Nicolina                  2. Matchen                 3. Lika som bär
/ Gabriella

Saturday

Idag var det lite förvirrat (a) men otroligt mysigt :)... Köpte ett linnne av märket David&Goliath. Nu äääntligen ska jag lägga in bilderna från förra veckan och bilderna på mina inköp från igår :D , tyvärr är det jättedålig kvalité på bildera men huvudsaken är ju att ni får se :),  imorrn är det konfa  träffa och Basket matchen :D! Guud vad jag längtar! och ev. skulle det ju bli bio på eftermiddagen, vi får väll se hur det blir..

Ciao!, G
1.2.3.4.5.

1. Linne som jag också kommer använda som klääning :), Inköp från igår.
2. Klänning, Inköp från igår.
3. Bild från förra veckan.
4. Bild från förra veckan.
5. David & Goliath linnet, köpt idag.
/ Gabriella

THANK GOD IT'S FRIDAY

Hejsan sötnosingar!
Idag blev det inte riktigt som planerat.
Skulle somsagt gått på bio med papi, träffat Lina, men inget av det skedde faktiskt. Det blev bara en hel del shopping med pappa och sen åt vi middag på en grekisk restaurang. Myyysigt! :) 
Glömde säga att jag har absolut sämst kondition, ojj vilken nyhet i knoow :P. Kanske inte borde säga det men jag vill vara ärlig, jag fick fan 5 sekunder från IG på fucking 3000 m. det är därför jag HATAR när folk som springeer på 15 min. klagar över att dom har så otroooligt dålig kondition. Håll käften och titta på mig? hahaha.
En god nyhet är att jag kommer byta min;  Sony ericsson W660, mot pappas ;  Sony ericsson K810i :
old: new:

:), imorrn ska jag fortsätta min shoppingvandring och senare på kvällen blir det *hemligt mys* (; hihihi.
Lägger in muchos bilder imorrn, från förra veckan + dagens inköp, can't wait huh? :),

Kramen, G
/ Gabriella

Tursday

Hellu!

Idag genomförde jag äntligen No-provet SKÖÖÖNT! Det kändes skitbra, vilket inte alls känns så bra för då har man oftast glömt ngt :S jag hann preciis klar med den sista uppgiften när tiden var slut. när jag skrev det sista, hela jag darra  jag var så nervös att jag inte skulle hinna men så hann jag precis ! puuh hahah eftre provet kändes det som om jag var påväg att svimma :P haha fy vilken äcklig känsla. Adrenalinet pumpade på högsta nivå!
Idag har jag också lärt mej lite Photoshop och jag suuuger fullständigt på det!

Efter skolan var det vattenkrig :D haha jag blev liiite blöt ;)

aja nu äre snart middag, ciao!, G

/ Gabriella

Rocking with the best

Hejsan sötingar ! :)

Idag så fullkomligt älskade  aaalla om min låt (a).. *host* haha okej kanske inte älskade men rätt okej var den nog :)
Nästa vecka ska hela klassen till ungdomsmottagningen, uppdelat killar och tjejer :S kul, antar jag...?
På torsdagen nästa vecka ska vi  ha orienteringsdag, suck och stöön! 
Imorrn har vi No-prov och eftersom jag pluggat detta i 2 veckor har det blivit så jäävla tråkigt och förhoppningsvis sitter det som berg nu. Nästa lördag har David "The Big Party" Wanna come (; ? haha fyfäään vad kul det kommer bli.

På fredag ska jag och papi gå på bio och se Batman The Dark Knight(lite efter, i knooow), på lördag ska jag kanske på bio med alicia och thändy och senare på kvällen ev. till Tonie & Elsa's tjejmiddag. På söndag äre föörst konfa grej och sen två matcher i gärdes hallen mellan Central och Sööder. Kom föfaaaen!

Och det var min helg planering so far :), love you all, G


/ Gabriella

Hey Mr. Dj

Mööh, jag är den nyaste remix skaparen fo reaal! (a) ... sajk. Ne, men en bit på vägen iaf :), har laddat ner ngt program så man kan göra egna/ göra om redan kända låtar. Man kan bl. a redigera tempo, lägga in echo ändra vocals mm. Som vanligt när det är något nytt var det lite knepigt men jag lyckades iaf :) Gjorde om I'm Yours(klassikern!). Blev supernöjd med den faktiskt :D! haha aja nu äre dans snart,

Pööössen, Dj G-LO









/ Gabriella

Fyy

O herregud. Den här låten, bl. a hörd i Lindex reklamen, är så förbaskat grym!

/ Gabriella

So much choices, so little time

Tjo!

Idag har jag suttit och spanat på olika gymnasier på http://www.gymnasieguiden.se/ . Fy vilken helvetisk panik & ångest det medför. Jag vill gå på ett gymnasium, där jag inte dör av "överpluggning" men samtidigt itne ett s.k. "slappgymnasium". När folk frågar vilket gymnasium man går på vill man ju inte att dom ska  tänka "aha hon går på det gymnasiumet..." man vill ju att dom ska tänka typ, "Shit, wow hon kom in däär. Då måste hon ju vara riktigt skillad!" typ... :P Sen är ju ett annat stort val, ska man välja Sam eller Natur? Alla rekommenderar ju Natur för det är ju absolut bredast och då kan du ju bli exakt vaaad du vill. Men tjänar man verkligen på det i längden om man inte är ett dugg intresserad av det? Svar nej. Isf kan man ju bara köra på Sam och sen om det krävs vissa natur kurser så får man ju läsa till extra natur om man pallar det?
Men egentligen, om man väljer tex. Samhällskunskap på K-holmen när man mkt väl kunnat komma in på Naturvetenskap och berättar för människor vad och vart man går så kanske dom kommer tänka " aha, hon var väll inte tillräckligt bra för att komma in på Natur så då tog hon väll Sam"... när man mkt väl kunnat komma in på natur bara att man tycker Sam är roligare? ojojoj jag tänker för mkt. Ta det som känns bäst och sen får du väll se!. Fast egentligen, det ända jag kan göra nu är väll att försöka få så bra betyg som möjligt och sen får jag ta detta problem. Ända sedan jag var liten har jag drömt om att gå på Viktor Rydberg. Jag skulle plugga juridik på universitetet och bli advokat/jurist, men nu vet jag inte längre. Det finns en nackdel med allt jag har "bestämt". Antingen så ere  fel sorts människor som går där, eller så ligger gymnasiet helt fel till eller liknande. Argh, kan INGET vara lätt här i världen? ne, trodde väll det..

Nu väljer jag mellan dessa:
Södra latin
Norra Real
VRG- djursholm och Jarlaplan,
Men det lutar nu förvånansvärt åt Jensen Norra och Östra Real.

Ångest, ångest, ångest. Aja nu sitter jag här å käkar Ben & Jerry's Chocolate Fudge brownie och skriver min Hemkunskapsuppsats. *suck* G
/ Gabriella

20 de septiembre

Sitter nu här med Familjen Andersson och snart är det dags för att titta på Rhodos bilder. Har ätit mucho bien comida , och är nu fullproppad :) (a). Idag har jag först varit på återbesök med piercingen och allt såg bra ut :), sen köpte jag ny mascara och två filmer. Efter det  träffade jag Thandy och vi satt och snackade och spanade också på lite kläder med som jag senare ska köpa :)
Alicia och lite annat kul folk. Satt också en stund med TT, Alicia, Lucky (A´s syrra) & A´s mamma. Åt en sjuukt god chokladig sak baked (... in Alaska ;D höhö... alla som gillar B&J´s vet vad jag menar (; )  av Claudia herself! Köpte sedan en stor mango frapino från Espresso House och stötte sedan på timpatimpa ääht, erik & axel.

Aja nu blire mer mys och snart ska jag klå  dom i TP! mohahaha *ond*
:), Kramen G
/ Gabriella

Fucking Friday

F-f-f-fuuck. Pia (No-lärare var sjuk) så här har man pluggat i onödan. Inte nog med det i veckan har vi ja, förutom No-provet, även "oral presentation" (extra + för namnet (;) alltså muntlig presentation, Hemkunskapsläxa och inte nog med det, matteprov på fredag. Det blir plugga,plugga,plugga för hela slanten! Guuud va kul... not.. Idag hann jag ändå med mkt :), Jag vet, fredagkväll och här sitter jag och pluggar, men det känns rätt skönt att bara få ta det lugnt ngngång ibland. Har pluggat klart röd kurs i matte, till min egen förvåning lärt mej min oral presentation utantill (?!) och lite annat smått och gått.  No tänker jag inte plugga förns när jag vet när provet blir av. Annars kan det bli risk för att jag "överpluggar" och att jag kommer blanda ihop allt jag lärt mej. Nej, jag gör nog rätt i att vänta lite :). Middagen igår gick toppen :) guuud va ja va orolig att det skulle bli floppp. Men icke sa nicke. Menyn bestod av: potatis och majssallad i laxbaguette och till efterrätt; Kladdkaka med marshmallows. Mumma! Lax receptet gjorde jag om efter eget behag eftersom jag ansåg att små justeringar krävdes.

Imorrn ska jag tillbaka till piercingstudion, inget har hänt (ta i trä) men det är en koll man gör eftr två veckor. Förhoppningsvis tar inte det så lång tid eftersm jag knaske ska träffa Alicia m.fl.

OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!
Imorrn vid odenplan kl. 10-17.00 äre loppis :) KOMKOMKOMKOM, det låter säkert aptråkigt men det går till en bra sak(a)

Imorgon kväll kommer Familjen Andersson på middag. Trevligt, trevligt.

Aja nu ärre dags att försöka komma över mitt databehov så jag ska se om det är något mysigt på tv :),
Ciao!, G
/ Gabriella

Späxx

Nu har jag en bild på vår spexx :), asså fyfan vad vi är grymma. Älskar oss något enormt. 



/ Gabriella

080818

Idag hade vi spex :) överklass vs. Blatte. Omg höll nästan på att krossa Davids champagne flaska..(a) fyfan vad hemskt det va. Aja snart kommr Tove på middag och jag har nu bakat kladdkaka och lagt i potatisen för att koka :) fyyy vad jag verkligen INTE är gjord för att laga mat... heh, Idag var Pia ( No-lärare) sjuk. Typiskt med sista No-lektionen innan prov och så är hon inte där...  Satsar förhoppningsvis på ett VG och att jag och Callle inte skriver samma på provet since vi har lite samma anteckningar (som han tog från mej :P! ), men what goes around comes around så det var värt det :)..oj, har fortf. liiite kvar att plugga tills mitt NO-prov imorrn så det är nog bäst jag gör det. 

Adíos!, G
/ Gabriella

Onsdag

Ojoj nu äre sent måste snart gå å sovaa men imorrn lyckades vi fixa så att vi fick göra spexfoto :D! Temat äär: *spänning* 
Överklass vs. Blatte :D, jag ska vara överklass och vet inte riktigt hur jag ska se ut... hm... :), aja idag vare klassfoto. Fotografen var typ pedofil för när man tog individuellt foto så ba: "kom igen baby","skitbra, du är skitsnygg", "ojojoj modell, skit snyggt" osv. okeeej , heh. :) 

Fick Vg & Vg+ på mina labbrapporter och är relativt nöjd eftersom kemi verkligen inte är mitt starkaste ämne (a) :) , Skitkul No-lektion eftersom vi gjorde två sorters hudkrämer, en av Sheasmör och en av linolin(:S) den sistnämnda var gjord av fett som utvunnits av lammull:P, lite creepy...

aja imorrn på bilden ska vi göra nått personligt foto och jag satsar på JORDNÄRA. har redan planerat lite :). Idag hade jag också dans. Först fittbalett(ursäkta språket), men sedan också jazz som var kuuul! aja måste keep packing  my Louis Vuitton(går redan in stenhårt för rollen) :), Nu har jag ändå hunit åstadkomma mycket sedan jag kom hem halv 11. Har packat upp, packat,duscjat, målat naglarna, PLUGGAT(till mitt superstora test på fredag), städat lite och stressat som fan. 

Juste, imorrn kommer min vuxna kusin Tove och hälsar på :) Kul! sen jag inte har sett henne på evigheter! Vi har ju i hemkunskaps läxa att planera en middag inkl. desert och det tänkte jag göra imorrn :), hoppas bara att det blir bra nu när hon kommer och allt, för jag är ju inte den bästa på att laga mat :| (a)...

Tror inte jag har glömt att säga något nu :), aja nu måste jag veeerkligen få min godnattsöm, godnatti, ♥!
/ Gabriella

sent.

Ojojoj, måste sovaaa och få min skönhetssömn (aa), men innan jag ska sussa måste jag bara lägga in låten jag är helt SÅLD på just nu!


/ Gabriella

080916

Heej, kom just hem från dansen puuh, men nu sitter jag här nyduschad och fräsch :). Jag har rååpluggat idag och kan nu det mesta (?) (a) Imorrn är det skolfoto och jag funderar på att ta en relativt kort vit klänning(a) läggings och stövlar ... inte säker än, hm... Hihi idag fick jag min efterlängtade pressy av Thandy & Alicia :) fick vänta ett tag för dom skulle göra klart den men det va naajs för då hade jag inget annat val än att plugga. Annars skulle jag ju ändå bara satt mig vid datorn(som FÖRSTÖR mitt liv. Har ett enormt databeroende...). Aja presenten var typ sex,sex,sex från topp till tå! jag fick: hand cuffs (handbojor) Röda spets trosor och en skiva med sexlåtar. haha, efter det och den rosa dildon så är jag nog värsta sexgurun nu (aaa), Ali G bör se upp fan ! ;)

OLDSTYLE: OLDSTYLE:

NEWSTYLE:NEWSTYLE:NEWSTYLE:

Lägger också in bilder på mina presenter och min kläädsel :),

 









/ Gabriella

Ohojj

Åh nu orkar jag inte plugga mer, tyvärr kan man inte alltid få som man vill. Är tvungen att fortsätta studera om "kol&kolföreningar" som på något sätt tydligen  är mycket viktigt och användbart att känna till. Aja det som får mig att se fram emot morgondagen är att jag kommer att få min mkt mystiska, ännu okända present av Alicia & Thandy :D, späännande!

Kramen, G


Checka nyjoinade sajter :),   Bloggparaden Blogg TopplistaBlogglista.se







/ Gabriella

Mondag

Till att börja med NEJ, jag är inte analfabet jag kan stava till måndag men jag tyckte mondag va sött :) . En bra sak idag: Fick Mvg på mitt SO-prov :) yey! På onsdag är det skolfoto, ser verkligen fram emot det, med förutsättningarna att jag iallafall kommer se respektabel ut! Spanska läxa tills imorrn som jag har pluggat fel grej till... Great!.. Missar tyvärr bön&lovsång idag i Farstakyrkan(...& nej jag är inte besatt av gud eller ngt hare krishna liknande men det har med konfa och göra) 

 haha men nu känner jag pressen, jag MÅSTE verkligen plugga No. fyfitta...ursäkta språket.  aja nu måste jag verkligen plugga, somsagt überstort prov på fredag! adjöss, G
/ Gabriella

Sunday bloody sunday

Hola babys!

Idag har jag förutom konfa träffa varit på stan hela dagen! Bara kikat runt i ett hopplöst försök att hitta saker jag ska köpa, det är så SVÅRT att hitta något jag verkligen vill ha. Ge mig tips någon vart snygga kläder finns? (a) Guud vilket i-landsproblem jag har. Fan har stort NO-prov på fredag så måste rå plugga nu. Kan verkligen inget , har inte pluggat ett skit. Fan,fan och mer fan. Aja idag fick jag en Shower Gel från Bodyshop som matchar min hudlotion :) yey!

Lägger in bild på dagens outfit, Shower gel´n, samt bilder på mina shoppade plagg från igår. 

Chaeerlek, G

 

 

 

 

 

/ Gabriella

puuh

Oh what a night. Jag har haft det så underbart :)  Igår va  Shan "the man" Atci KUNG, Oslagbar asså aboo haha. nej men hans turk/iranie/kurd dans, kebabskämtet och blondinskämtet var bäst. Nej skit i det jag nyss skrev allt var bra. Jag fick massor: två nya piercings,läppbalsam, kuvertväska,nagellack,armband från pilgrim, sjal, halsband, rosa bh och en rosa dildo! (a) Det sistnämnda har jag att tacka Luna & Nicolina för haha. Thandy & Alicias present är still yet to come. Och guud va det verkar mystiskt ! :o Först på min födelsedag så ba : Du får din grej på din "thing" och nu när jag hade min  "thing" så säger dom ; du får den på måndag eller tisdag. wtf , vad kan det betyda ? :O Idag såg vi filmen; Definitely Maybe. Urmysig film.

Pussen, G 

+ Nicolina,Thandy&Alicia ♥
/ Gabriella

Oh lala

IIIIH, snart äre dags för the happening(in a good way) :D!!!

love you all, G
/ Gabriella

Planning.

Hej alla!
Just nu sitter jag och planerar vad för roligt som kommer ske imorrn på mí fiesta.  Tänkte först ha det spontant men vill inte att folk kommer ha tråkigt eller så. Okej vi är 14 pers, hur stor är chansen?, men vill inte ta några risker. Så nu tittar jag på olika lekar och sånt vi kan göra. Tycker faktiskt att det är riktigt kul och lite nostalgiskt på nått vis att titta på gamla (...&nya) barnlekar hihi :) Hoppas bara att det blir en flipp imorgonbara! (a)

Käärlek, G

/ Gabriella

Say YIPPIE!

Nu säger vi JIPPI för att Luna Särman äntligen har fått sin fyrttiofjärde mobil :O :D! hur länge tror ni hon kommer ha den ?, Jag satsar på typ... 3 veckor. Eller ifs, man ska ju inte överdriva. Låt oss säga 3 dagar? (a)

Peace & Love, G













/ Gabriella

tisdag.

Idag när jag vaknade hade jag nästan 40 graders feber. Fan vad jag hatar att vara sjuk. Inte bara för att man är "sjuk", är mer rädd att sacka efter i skolan (a) pga det så pallrad jag mej till skolan för att göra ett spanska läxförhör och drog sedan. Nu mår jag dock bättre, min piercing läker bra, gör inte så ont längre så ska nog försöka dansa street ikväll (trots att det kanske inte är världens smartaste idé...) Henke sötnos var så snäll idag. Jag kom till skolan osminkad , vilket jag typ aldrig gör men när jag varnade honom sa han att det inte gjorde något utan att jag var söt endå :) hihi gulligt (a)

aja nu passar jag ändå på att plugga medans jag kan. So prov på torsdag... STÖÖN, pallar inte.

Kramen, G
/ Gabriella

Bilderna från min B-day!

1.2.3.
                               4.
5.6.7.


1. Min fiina tårta :)
2. Tårtan efter 5 min. Jag ljuger inte.
3. Hungerbarn som kom sent !
4. All together.
5. Moí med min tårtsked.
6. Underbaringar.
7. Fyfan vad vi är bäst.                    Pussen, G
/ Gabriella

Like omg. Like hello, that's just so NOT true?


källa: http://sugarhoneyicetea.devote.se/

Det är inte sant. Believe me. Kram, G
/ Gabriella

Aloha

Hej!
Visste ni att aloha både betyder hej och hejdå? Det lärde jag mig i Miss secret agent (a) Igår va jag hos Nico en låång stund och vi... gjorde mkt speciella saker :P sen träffade vi Valle, Adam, Gustav och en annan kille och vi var där medans dom spelade basket. Lite måtråkigt men wtf. Sen sov Lina över hos mig och vi åt lite och kollade på Hellboy. Idag har jag duschat vilket gick relativt bra med piercingen eftersom jag tagit bort kompressen, jag firade också med släkten, fick Hudlotion från bodyshop som luktar vanilj,Presentkort på Hm och 800 spänn! har nu två firanden kvar. Dels min tjejmiddag, dels släkten på papis sida skojj :)!

Kärlek, G
/ Gabriella

:)

Aboo len :)! Igår (min födelsedag) sov jag hos Alicia med Nicolina & Markus. Thandy och Yohana var med på kvällen. Vi köpte glass på konsum och lite annat smått och gott hände oxå (a) ... Sen hade vi så jäävla kul på kvällen. Oförglömligt. Idag blev det ett ståhej eftersom markus och jag hade sovit i samma säng, men i can asure you, att Inget hände ( även fast Thandy inte tror mej :P). Idag var den stoora dagen. Jag piercade mej! :))) Det gick jättebra faktiskt. Det gick skitsnabbt, gjorde inte så ont som jag trodde och så fick jag en leksak (a) :). Ibland när man har suttit ner och sen ställer sig upp gör det ont, det skiftar helt enkelt men oftast känns det inget. Se bild på piercingen till höger :D! Ikväll ska jag eventuellt träffa Adam Valle m.fl. Och sen ska Nicolina sova över hos mig. myys. Jag har märkt att jag har börjat säga aboo väldigt mycket. Aboo.

Puss bloggen, G
/ Gabriella

Min födelsedag :D !

Asså gud var ska jag börja.Vaknade idag som vanligt innan blivit sjungen för på morgonen men pappa kom aldrig så ja typ somna om :P Sen när han kom hade han en bricka med paket o lite annat smått&gott. Till frukost hade papi köpt bröd och bakelse från NK, San pellegrino juice/läsk(?) som smaka gottt av apelsin och mandarin. Första grattis smset kom från Phelix (förutom Nicolinas sms lite tidigare(; ). Sen sjöng Thandy vackert för mig :D. I skolan hade jag matte sen NO, förstår bara mindre och mindre varje gång :P... Spanska muntliga gick väll rätt okej :), dom sjöng gratulationssånger för mej på spanska,engelska och två olika svenska... Sen kom Sötnosen Claudia med blommor, urgullig som hon är ! Sen el ultimo cosa, på lunchen e Thandy o Alicia lite småskumma och kilar iväg, sen kommer Thandyy tillbax och snackar me nicolina och det var lite skumt... sen gick jag och lina in och åt lite godis. Sen efter en stund så ropar dom på mig och då ser jag. Där står väärldens gulligaste Thandy & Alicia (...&lite Luna:) )Med en helt underbar tårta med ljus i SÅ JÄVLA GULLIGT sen skriker dom över hela skolan GRATTIS GABBIIII och alla kollar :) Jag fick blåsa ut ljusen (vilket jag faktiskt lyckades att blåsa ut alla) Och sen smaskar vi för fullt. Den försvann på 5 minuter. jag driver inte. VIking ( väldigt speciell kille) frågar får jag smaka? Självklart svarar jag ja! Sen glufsar han i sig typ halva tårtan man ba wtf? ja sa SMAKA :P! Sen efter han (a) har ätit så vill man ju inte ha :P!? Sen fick jag en PARTYTUTAA!! :D:D. Jag sväär roligaste lektionen. Vi hade vikarie som inte ens var där och (nästan)hela klassen tog en massa gruppbilder, posade för fullt och spelade bra musik och det kändes sorgligt att vi inte kommer va en klass nästa år. Sen slutade vi en timma tidigare eftersom vi inte hade gympa men Jag,Thandy, Nicolina, (Erik, Valle, Måns & Adam ett tag), Calle, Luna och Markus & sen alicia och adrian stannade och spelade lite basket samt lattjade runt :). Sen gick vi till odenplan och snälla som dom var väntade dom på bussen med mej. Vi såg också "T.I" (; haha fyfan vad ja e glad.Det här har seriöst varit den bästa födelsedgen någonsin. Är så tacksam för att jag har så otroligt fina vänner. Tack så mycket, glömmer aldrig det här. Jag älskar er.

Idag har jag fått; Ladyshave,Shan Atci's Dvd "blatte fierad, Definately maybe (Dvd), 2 böcker, Veronica Maggio's skiva ( pappa tycker att det är annorlunda att ha en skiva än att bara ladda ner den :P), Isadora mineral make up, Söta kort + tårta(alicia å Thandy(; ), 1500 kr, Chinos, Odd molly tunika, och navelpiercing!( Den ska jag ta imorrn 'lördag' och varje gång ja berättat för folk så säger dom hur ont det gör och Thandy ba; Andas hela tiden annars svimmar du :P YEY! nu känns det genast bättre (;) Mer presenter kommer på söndag och lite andra dar (a)

Tack alla ni som har förgyllt min dag (låter som en typ 40-åring men det schiiiter jag (; !)

P.s Fler bilder kommer Thandy måste bara lägga in dom på Facebook först (;!
D.s Det här är iaf bilden på dom fina blommor ja fick av Claudia :)!
Puss & Kram, G 15 år !
/ Gabriella

Oh my gaad


Såg precis på Idol, fyfan vad många dåliga dom visar, man vill ju förtusan se dom bra ? Och sen, har folk ingen självinsikt? Om man nu är förjävla dålig varför gå dit?! Den sista killen på gitarr, SHIT va bra han va.
 Får gåshud av hans röst, han är klart min favorit hittills (aa)


Btw, fyller år imorrn raringar! Glöm inte bort att gratta (;

Kärleksregn, G
/ Gabriella

Maha

Åhå, när jag promenerade på Östermalms gator påväg mot Åhléns ung. 10 minuter från mej, för att kolla på den där underbart snygga väskan (som jag dessutom inte hittade), gissa vem jag såg? Ola Rapace (Som bl.a varit med i filmen Tusenbröder&Tillsammans) & hans fru som jag senare fick reda på skulle spela huvudrollen av filmatiseringen av Stieg Larssons böcker :)! Kul (; ! haha  på vägen hem fick jag med mig lite Exotic snacks och Brämhults smak: Mango-Anannas : MUMS :)!


Kramen,
/ Gabriella

Torsdag

Hej bloggen, Idag gick väll allt relativt bra utom NO:n, pimpade Alicias almanacka så var lite lost(a), kemi är seriöst ett av mina sämsta ämnen... Fick dt s.k. "Dissnumret"  idag av Markus :D, det va lite kul, fick även höra talas om någon skitsnygg väska så ska ringa papi snart och höra om ja kan möta honom vid hans jobb på söder och kanske kolla upp tipset (a)? jag behöver ju faktiskt en ny väska och borde faktiskt investera i en även det faktum att jag FYLLER ÅR IMORRN! :D Glöm inte att gratta raringar!<3

Puss, smek och jäävligt mkt schteek, G
/ Gabriella

Glader

Har just duschat efter dansen som var så fruktansvärt kul. Baletten sög men det skiter jag i, jag har verkligen fått tillbaka dansglädjen som jag känt att jag tappat nu på sista tiden  pga. pressen mm. FYFAN vad jag är lycklig :D! Nu vet jag att det verkligen är renodlad Jazz, Jazz rakt igenom som jag ska satsa på, för det är det jag kan!, jag som känt att jag tappat dansförmågan (a) Världens bästa lärare Hannah Leffler ( Har bl.a varit med i singing bee ), tack så hemskt mycket för en så sjukt jobbig( har aldrig kämpat så här mkt i hela mitt liv!) men också väldigt härlig lektion!<3 

Puss och pill vart du vill,
/ Gabriella

Onsdag,

Idag har varit den tråkigaste dagen ngnsin, svenska,matte, 2 timmar NO (?) TT tjatar om att ha en middag med "min kille" på fredag( min födelsedag) men det vill jag inte, jag menar hur kul är det på en skala om det går snett? då kommer ja ju minnas det som min värsta B-day nånsin liksom :P ? ska snart kila iväg, dans igen. Fast idag är det balett och jazz är såååå taggad (not) men jag får iaf dansa med den här underbaringen (om det går rätt till) se bild till höger... 
Btw en kompis para mí hade en fyndig grej på msn, here it goes;

Doktorn säger: alkoholen är din fiende. Jesus säger: älska din fiende. Prästen säger: Tro på Jesus. :) ! tihi.

Idag hade jag på mig jeans från Wrangler,
Siden linne från Barcelona,
Vita Keds,
Sidenjacka från Vila,
Kofta från Nicole (?),

Sätt ihop och använd fantasin för hur de kan ha sett ut :D! 

Pussen, G

/ Gabriella

Hihi

Åh nu har jag äntligen fått byxor till dansen, puuh :)! I stridens hetta såg jag oxå denna underbart vackra sjal som jag bara måste ha och turligen nog också fick :) Har en likadan i rosa/guld så jag vet att den är heelt fantastisk ! (aa) aja nu börjar jag om ca. 40 minuter, måste skynda, Wish me luck (; !

Kram, G
/ Gabriella

Tuesday

Hola! På Eriks begäran ska jag berätta lite om min dag. Idag var ja relativt pigg när jag klev upp. Yey! Vi hade rätt okej lektioner och på gympan var det fotboll, KUL fast jag suger :P Idag fick jag rätt många positiva kommentarer om min ballongkjol från TopShop, jag fullkomligt äälskar den!, Lägger in bild på outfiten :) Nu är det spännande! :)  För det första så fyller jag år om typ tre dagar (på fredag, den 5 september), för det andra så börjar dansen idag :D! För er som inte vet är jag inne på mitt nionde dansår och mitt tillvalsämne för i år(har tidigare haft modern, street) är : street! :D jag kommer ha självaste Thomas Benstem den superbegåvade Himself ! Han har bl.a koreograferat till So You Think You Can Dance Scandinavia och nu ska han alltså koreografera MOI :D! Vi får bara hoppas att det går bra och att jag inte tabbar mig allt för mycket... Slänger in en bild på han för er som inte riktigt vet vem han är, ni kanske känner igen han då?! :)

PANIK, hade glömt att jag för tillfället inte har några mjukisar att dansa i så efter att ha ringt diverse folk efter mjukisar vilket ingen verkar ha... så ska ja nu möta papi som får köpa ett par :D !

Pussen, G



Sjal, från Hm
Klocka, från Cheapo
Amband, från Ms. Bijoux
Ballong Kjol, från Topshop
Linne, från Monki
/ Gabriella

Musikorgasm


I walked across an empty land,
I knew the pathway like the back of my hand.
I felt the earth beneath my feet,
Sat by the river and it made me complete.
Oh, simple thing, where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on.
So tell me when you're gonna let me in,
I'm getting tired and I need somewhere to begin.

I came across a fallen elm tree,
I felt the branches; are they looking at me?
Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?
/ Gabriella

This is monday

Idag har varit en rätt okej måndag. Finns inget direkt och säga utom att markus säger att "min kille" e ful :( :P hahaha. Sen så drev vi med raouououowl vilket va lite kul (:.  aja nu måste jag tillbaks till skolan och typ sälja bullar för att samla in pengar :) ajöss!, G

 

P.s Igår var jag på "shoppingrunda" och fick bl. a dom här söta sakerna från Ms. Bijoux :),

/ Gabriella