Dance til you drop

Heej allesammans. Igår var det ju somsagt Davids fest. Var ska jag börja? När jag och johanna va på väg åkte vi en station för långt och vi fick ta en omväg men men :P... Det va några män utanför ett hotell som satt och rökte och som ba : Hej flickor, Vi ba eeeh, heej?dom ba vi är  från norge. Vi bah aha, vi e från stockholm ?:P... haha men sen drog vi, för vi ville inte va kvar där vid humlegården ;)
 
haha aja sen kom vi hem till david och då var det nästan inga där. Vi spenderade första halvtimmen med att faschineras av Davids hem. Har aldrig sett ngt sånt. Det va en tolvrummare och det va som ett jävla museum, helt otroligt. Måste upplevas för att förstå! :P haha men efter ett tag kom festen igång och det va mkt dans fast, tyvärr så kunde det ju vart bättre med musiken (a) Vi åt pizza och vi hade kul iaf haha, Greenhill  verkade inte liite hinkad ;) ? Hahahaha.


Sen när klockan var typ 01.10 så var vi sist kvar och, Jag,Alicia, Thandy, Markus, Lukas och Yohana blev hämtade för att få skjuts till Alicias place :) När vi kom dit så låg vi och snackade, chillade, åt godis ochkollade på MTV. Det var ngt skitskumt tema ; MTV  flasher typ. Det var speciellt en film that caught our eyes ;), se den här nere,HAHAHAHHA men ni har tur, den här är iaf censurerad. Den vi såg var ocensurerad...;
 
/ Gabriella

Kommentarer
Postat av: aa l i c i aa (;

aaaaaaaaaaah TRAUMA :( fy vilken video

2008-10-05 @ 22:54:01
URL: http://sugarhoneyicetea.devote.se
Postat av: Gabbi,

haha vad var traumat, nakenvideon :P ? hahha

2008-10-06 @ 18:06:32
URL: http://staybronze.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Your name:
Vill du bli ihågkommen?

Din mejl: (kommer inte synas)

Din fina Blogg's adress:

Skriv din kommentar här sötnos:

Trackback