trick or treat...

Så, vad händer ikväll raringar?

HAPPY HALLOWEEN!
/ Gabriella

Such a rainy day

Hej sötnosar! 
Idag skulle jag äta lunch och shoppa lite med pappa innan Felicia kom  upp från K-holm men pga stopp i T-banan och långsamhet (a) hann jag inte det och fick gå till h&m själv innan jag mötte upp felicia. Sedan fikade vi på vårt mysiga café Tully´s där jag åt en mozarella&parma panini och en karamell milkshake :) tänkte ta bild men det såg inte så gott ut då :P och gick runt lite på häärliga söder. Idag shoppade jag rätt mkt. Typ 10 par stringtrosor, en tröja, ett halsband,läppstift&sminksväska på FACE och en mysig knallrosa velour tröja =)! pallar inte lägga upp bilder men fint vare! och sen när jag kom hem med Felicia (som ska sova här) hade pappa köpt massvis med godis och läsk åt oss! se här nedan :). Nu ska vi titta på film, måla naglarna och äta farligt mycket godis här i höstrusket, myys! Ha en fortsatt trevlig kväll och glöm inte bort HALLOWEEN imorrn =), Kram!















mumma!
/ Gabriella

Åh vad jag blir shoppingsugen!

/ Gabriella

embarrassing

Dumma amerikanare. SKÄRPNING!
 
/ Gabriella

Happy me

Hejsan! 

Skulle ju köpa en dator men det blev massa strul igår , inget fanns i rätt färg och det va fel system och ja veettetusan. men idag skulle jag alltså gå och köpa den men jag har alltid varit mer av en mobil människa och när datorn inte fanns på Telia Fältan och vi laggt undan den på en annan hade jag börjat kika på en samsung touch mobil och jag började tveka på om jag ville ha datan och pappa känne mej så väl så när vi va påväg mot den andra så började jag lite trevandes med att jag kanske inte ville ha datan om det va en lite del av min julklapp och det kanske va annat ja ville ha istället och pappa känner mej såväl och kan tyda mej och hade fattat att jag ville ha den där mobilen så han sa " Skulle du vilja ha den där mobilen istället?" och jag sa jaa, då sa han men då går vi och köper den istället och nu så har jag fått den :D! och när vi va i butiken fick vi jättebra hjälp och mobilen visade sig vara mycket bättre ön jag trodde =)! + att det inte ens blir en del av min julklapp! jag är så lycklig just nu!!! förlåt att det blev så rörigt inlägg men vill gärna gå tillbaks och börja hålla på med den. Har inte ens startat den ;)! Är så himla uppspelt just nu !!! pusspusskramkram!


/ Gabriella

sunday love

Hej sötnosar!

Idag ska jag till Telia för att kolla på denna helt underbara dator som jag vill ha med mobilt bedband! 
Förutom nöjet i sig att ha denna smarta lilla kompakta godbit är det självklart ett + att både datorn och det mobila bredbandet är rosa :D

Igår var vi på middag hos Fam. Stolt och det var faktiskt jättemysigt :), kvällen rundades av med att vi såg Notting Hill, en riktigt klassiker. 

Nu på morgonkvisten har jag sett filmen Freedom Writers och gud så bra den är. Det är många scener man blir riktigt rörd och det kommer några tårar. Hilary Swank ("Million Dollar Baby") gör åter igen ett fantastiskt skådespeleri tillsammans med artisten: Mario och Patrick Dempsey från Bl. a serien "Grey's Anatomy" och filmen "Förtrollad"(enchanted)
FIlmen får: ♥♥♥♥/♥♥♥♥♥  SE DEN!
ciaoo!















/ Gabriella

Me lajk

Åh vad jag gillar Darin Ft. Kat Deluna's låt Breathin' your love. Man blir glad och jäkligt danssugen =)!

/ Gabriella

laughing my ass of

Haha seriöst, fyfan va skön!;
SATSA PÅ DIG SJÄLV , RUNKA I MOTVIND
/ Gabriella

Lovely friday

Hej allesammans =)

Idag har varit en varierad dag...
Det började med FN-dagen och vi sjöng "para bailar la bamba" ;) sen fick vi proven och jag tror att jag fick MVG/MVG kul.... 

Sen efter skolan så gick jag på stan det var urmysigt. Först en massa läckra affärer på Söder och som avrundning på södermyset åt vi på ett "film-cafe" det var liksom ett ställe där man kunde äta och hyra film! svårt och förklara men skitmysigt och verkligen, jättegod mat + att jag hittade den där drickan jag hör så mkt positivt om och den var supergod. Chokladboll och lite pannacotta var ju inte helt fel till för/efterrätt ;)...! sen åkte vi till stan och jag köpte massa kläder =)! 

Ska lägga in bild på det + tofflorna från chique.se :). På NK fick jag prova en gudomligt "god" hudkräm som luktade vanilj men även Brulépudding(?) haha det var lite coolt. den blir din för endast 550 pix  hehe... sen fick jag även prova deras parfym gjord av äkta vanilj, luktar självklart väldigt gott och den blir din för 500 kronor hihi hoppas ni haft en lika mysig fredagsom jag och, NJUT AV LOVET FÖR FAN!
kramar,

 
ps ursäkta mitt nattlinne som kikar fram, men det är mysfredag (;!
ds maten var verkligen supergod och lika nyttig!
/ Gabriella

peace

Hejsan!

Blev tyvärr inget blogginlägg igår...  Idag hade jag No-provet och shiit. Tio minuter kvar och jag hade asmkt kvar att skriva! Pia var överfäräntan snäll oh lät mej sitta nästa lektion :O! haha det slutade med att jag skrev et prov på 11 sidor. Rekord för mej i provskrivning säger jag bara! och imorrn får vi tillbaks spanska proven. SPÄNNANDE! 

Ska försöka lägga ut lite bilder nu när det bara är EN dag kvar och sen LOV!!! :D!! Imorrn är det FN-dagen så på förmiddagen kommer det inte vara några lektioner ! 
 Btw,  är det ngn som vet vart man kan åka på klassresa =) ? nog pratat om skolan. Fick höra ett tips om någon skitcool butik på söder med ashäftig inredning/kläder mm. så det blir å kolla in det i helgen ;)! sen ska jag ta det lugnt efter all stress, SOVA, umgås med vänner,läsa, plugga lite  titta på massamassafilmer och NJUTA av mitt hääärliga lov!

Vad ska ni göra på lovet gullungar :O ?!




/ Gabriella

life is a rush

Abo. har sjukt brottom. Jag har Biologi prov på torsdag och jag är inte ens klar med att sammanfatta allt jag ska plugga. Plus att jag ska plugga samt dans ca 3 timmar imorrn.Min pappa är så snäll. Idag har jag spenderat hela eftermiddagen på hans jobb eftersom jag behövde plugga och inte hann hem efter skolan för att jag hade utvecklingssamtal och sedan dans med korta mellanrum. Utvecklingssamtalet idag gick jättebra trorja (a) :)! fick ändå helt okej... Sedan vare ju somsagt dans vilken jag tillochmed skippade eftersom jag behövdefå något gjort!. Iallafall först åt vi en supergod middag på Burger king och eftersom jag bestämde mej för att skippa dansen återvände vi sent till odenplan efterskom jag skulle till mamma.  Väl där går vi in ipressbyrån och pappa köper två tidningar till mej. Jag har varit så upptagen och typ inte läst en tidning på kanske ett halvår? haha det var iaf en gullig gest :)Och en annan grej hände också. Är väldigt chockad... 
I helgen kommer jag ladda upp massvis med bilder för då är det ju lov och alltså inget jobbigt pluggande =)! YEY! hihi.
Tyvärr så tar skolan otroligt mycket tid och jag märker att bloggen kommer lite i kläm... Men skolan är ju prioritering nummer 1 just nu... Ciao!♥
/ Gabriella

Take a bow

Bonjour! (ungefär så långt mina franska kunskaper når)

Hur mår ni denna kalla vinterdag =) ?

Hah, idag kom några killar till vår skola och skulle slå "T", men dom visste inte rikigt vem killen dom skulle slå var, så dom fick gå runt till alla och fråga om dom hette "T". haha fyfan vad patetiskt.
Sen efter skolan så blev det lite strul med L, men allt löste sig :) (hoppas bara allt gick bra sen...) och sen gick Jag, adde, markus & Calle till Burgerking och använde dom kära rabattkupongerna till dom ljuuvliga B Kool.

Thats all for today folks, and now i reaalllyy måste plugga (sweangelska ftw !)

P.S, Jag och resten av vår grupp (Nicolina, Luna och Thandyy) ska framföra; Take a Bow - Rihanna, på musiken. Har aldrig riktigt " uppskattat" den låten tidigare men den är verkligen grymt bra!

Ciao!

UPDATE: Ikväll börjar Prison Break :)! kl. 22.00 på Kanal 3
/ Gabriella

Come home

Hejsan underbaringar!

Nu har jag äntligen kommit hem! Fytusan va skönt att komma hem till sköna sköna Stockholm från  ödestaden Eskilstuna ;). Det har varit så grymt mycket blandade känslor. Funderar på om det är värt att åka tillbaks nästa år, fast alla typ säger att jag borde... Tack thandy för duvetvad ;) haha skönaste smset alltså. Och Lukas e lika borta som alltid. hahah la mej typ 05.05 natten till idag och det va läskigt. Jag va som i typ två världar visste inte om jag sa saker i drömmen eller på riktigt :O och jag och Josse skrattade åt kannibal kocken ;D hahahha.'

Bilder kommer senare för jag är så fruktansvärt trött!.

Kramen

Update: Mina tofflor från Chique.se kom ju somsagt och dom satt underbart och var huur sköna som helst! Duntofflor kan ju ha en tendensatt åka ner och glida av och sånt och det orkar man ju inte! men dom här va helt sagolika testade att hoppa lite uppochner fram&tillbaka och dom satt kvar :) hihi
/ Gabriella

In the weekend I'll be gone


Hej sötungar.

Idag hade jag ett skumt jävla matteprov. Inga ord kan förklara. Sen hade jag spanska prov, och jag vet att jag har minst ett fel. Hatar när man vet sånt... Men det kändes rätt okej iaf :)... På svenskan fick vi veta hur vi låg till inför utvecklingssamtalet. Jag hade fått MVG på "boksamtal", muntliga och min recension men på gamla nationella proven VG+ på läsförståelsen och endast G+ på uppsatsen :(, men eftersom jag läste en annan bok så har inte jag gjort alla uppgifter så jag läser en annan bok och har den bokrecensionen kvar att göra så jag har fortfarande chans att höjja mej till höstterminsbetyget :)!

Nu ska jag snart ge mig av, för det är återträff med konfat :). Där kommer vi läsa bibeln, ha utomhuslekar och imorrn blir det antagligen lite kristet fekke! YEEMAN! ;) hahaha Jag ska åka ända till Eskilstuna och typ sova på marken :P ? jag har ingen aning om vart det kommer va och jag är definitivt inte "vildmarkstypen" ;) hahaha, allt detta betyder inget bloggandet på hela helgen förns söndag då jag kommer tillbaks :(... men den som väntar på ngt gott väntar aldrig förlänge! Right?

 Måste bara säga att Axe deoderant med "choklad" (Axe "Dark Temptation") luktar så jääävla gott! älskar den och skulle för första gången inte banga på att köpa herrdeoderant ;) hahaha.

Men ha det nu sjukt bra under de 2 dagar jag är borta(känns fan som 2 år...) och så ses vi på söndag!, 

P.s Mina tofflor från Chique.se , har kommit :)! Pappa är nu och hämtar dom från posten (a) Kram!
/ Gabriella

The prayer

Hejsan sötnosar! 
Sry att jag inte skrivit mer men efter skolan så var jag hemma en kort stund innan repetitionerna för Julgranen! Där träffade jag Samuel Starck, som jag känner från Norrmalmskyrkan. Grymt duktig musiker! Repetitionerna gick väll helt okej. Satt mest och smsade och jag kände fan ingen!... haha :P imorrn har vi ngt skumt matteprov man inte kan plugga till (?) samt spanskan... Jag vet seriöst inte vad jag kan plugga på ? är lite smått förvirrad... Nytt skolinfo para mí, nästa vecka har vi sexualkunskapsprov . Kul!... jaa verkligen... Hur har ni haft det idag gullungar? ♥
/ Gabriella

fragrance temptation

Två parfymer som doftar ljuvligt!:
Guess by Marciano;

Modell: Elsa Hosk
Inspire by Christina Aguilera;







/ Gabriella

En sång från mitt hjärta

Hejsan alla söta!

Idag har varit en bra dag :). The triangle is on it's way back ;) ? (a) haha internt. Nåja, L & A hade fight på NO:n för en så sjukt onödig grej men förstår dom ändå lite smått... Sen ska jag ju nu (som vanligt) gå och dansa balett och jazz med Hanna leffler som också medverkat i ett flertal Tv-shower och galor så som tex Melodifestivalen, och nu senast var hon en av hus-dansarna i Succé programmet Singing Bee på TV 3 :)
Pappa jobbade sent idag och därför hade han gett mig pengar till att köpa mat på egen hand. Jag är ju inte sådär jätteproffsig i köket á la Mat-tina så jag slog till med Hamburgare&pomfritt köpt på odenplans grillen. Jag är fetto jag vet, men man måste ju få unna sig? (bara det att jag gör det hela tiden...) ... hihi men " Det ska va gott å leva, annars kan det kvitta" right ? Det är iaf det mottot jag lever för ;) hahaha...

Lägger också in en sjukt fin sång. Fick tårar när jag lyssnade på den. Den handlar om hennes kompis som tog sitt liv... Inte den klockrenaste rösten men så otroligt fin text. 

/ Gabriella

Åh vad känd du är. sajk

Hey folk :)!
 Kom hem från streeten för en stund sedan och idag hade vi vikarie. Gissa vem, om inte Edin som var med i Floor Filler :D:D!!! jag kände igen han direkt jag ba"Hm... är inte det Edvin" och sen som svar på min tanke svarade han "Jag heter Edin(ganska likt min gissning iaf :P) "  Jag frågade han, jag ba va inte du med i floor filler? han ba: "joo men det är irrellevant" som om jag skulle smöra ärslet av mej för hans skull eller ngt? PALLA vara dryg.
Hihi :P aja det var allt för mej!, Goodnight,sleeptight ♥

/ Gabriella

JAA! THEY ARE MINE :)!

Pappa är bäst!
Jag visade honom tofflorna från Chique.se , som Kenza brukar skriva om,
Och nu två sekunder senare är dom beställda och dom är skickade hit :) IIIH! tack papi !♥
/ Gabriella

Önskelista (a)

Åh gud vad jag suktarefter det här just nu!:

/ Gabriella

totalt inkompetent?

Är kleerup fullständigt dum i huvet?
Han dejtar Elsa Hosk herself, och byter ut henne mot Carolina Gynning. Det är ju typ som att byta ut en cheese burgare mot en... hamburgare ? okej dålig jämförelse men ni fattar poängen?. Jag brukade tycka om Carolina efter hon tagit ut bröstimplantaten och allt men sen så blev hon plötsligt så...dum? Hon verkar seriöst en smart tjej men man undrar ju ibland? Och om hon nu dessutom är det så är det ju ännu värre att spela dum. Näe skärpning killar, var är er smak egentligen?, Jag menar fine hon ser bra ut, det ser jag också men vad hände med insidan...?
/ Gabriella

Sötsak


Har någon sett något vackrare ?
Nej trodde väll det.
Den svenska skönheten,
Elsa Hosk ser nästan ut som ett sagoväsen.
/ Gabriella

Love you i do

Tjah ganngsthaa's!

Idag har varit en väldigt skum dag. Sista lektionen dansade vi salsa och fan vad jag hade ont i höften. Tror jag hade sträckt mej... Jag har dansat i 10 (?!) år. Jag kom tvåa i salsatävlingen. Nicolina om du ser det här : NI SÖÖÖG: Haha nej jag skojjar bara. dom var värda det :) ...Sen så sitter jag nu här och dreglar över underbart coola kläder från: 4everyoung Som skulle passa som handen i handsken till min street dans :(... Nåväl får väll fråga pappa (a) :)... Snart kommer papi hem med grekiskt som ska bli mumma!, lägger in bilder på några want's! Ikväll blir det street för min del. Vad ska ni göra mina små hjärtan♥?
259 kr.
299 kr.
39 kr.
349 kr.
Man ser att det helt klart är rosa som dominerar färgskalan!:P
/ Gabriella

aj like

Haha fyfan vad jag diggar den här låten. Den är ascool ju!
/ Gabriella

TILL SALU!TILL SALU!TILL SALU!


Hej igen sötsaker! 
Som jag nämnde tidigare tänkte jag ha en "liten" försäljning här på bloggen. Jag köper ju nya saker hela tiden och allt får ju inte plats!, har så mycket grejer jag inte använder. Allt jag säljer är i bra skick och om något skulle vara "fel" så nämner jag det och reducerar också pris  efter det!, hoppas ni hittar något ur min fin fina garderob:
 ...Om ni vill anmäla intresse kommentera detta inlägg,ciao!

SAKER TILL SALU:(tryck så förstoras bilderna)
Snygga jeans från, Bik Bok. Använda ca. 2 gånger. Köpta för 500 kr säljes för 250kr. strl: XS

Häftig klänning från, Zara använd endast 1 gång. Köpt för ca. 500 säljes för: 200 kr. strl: S

Jeans som sitter skönt, men ser tightsittande ut, från Bik Bok. Köpta för ca. 500 säljes för 150 kr. strl: XS
Mönstrat blått linne från, Bik Bok köptes för 200 kr. säljes för 75 kr. strl: XS
Grått användbart linne från, Bik Bok köpt för 149 kr. säljes för 25 kr. strl: XS
Lång mysig kofta, från Vila endast använd 2 ggr. Köptes för 600 kr säljes för 350 kr. strl: S
Häftig klänning med knyt i ryggen köptes för 200 säljes för 75 kr. strl: S
Fint linne med broderier från Indiska köptes för 150 kr. säljes för 80 kr. strl: S

Mysig kofta från HM med fin brosch till. Köpt för 300 kr men broschen har tappat en sten så säljes därför för 90 kr. strl: 32-34

Fin kjol i följsamt tyg. Köptes för 200 kr. säljes för 90 kr. Strl: S

Äkta bekväm Canada tröja. Köpt för 600 kr. Säljes för 350 kr. strl: S

Mjuk hoodtröja, hm köpt för 299 kr. säljes för 99 kr. strl: 34

Snygg T-shirt med strass och mönster. Köpt för 200 kr säljes för 105 kr. strl: S

Rosa mysshorts från hm. Köpt för 149 kr säljes för 60 kr. strl: XS

Sjukt coola shorts med häsftigt mönster(ett par gamla favoriter) Köptes för: 300 kr säljes för: 160 kr. Strl: 34

Fin Kjol Trl, från zara med strass på bakfickorna. Köptes för 300 kr säljes för 160 kr. strl: S
/ Gabriella

Shopping måndag!

Hej gullungar! 
Idag har varit en relativt bra dag. Fick reda på att jag fick MVG på min svenska grej. kulkulkul :D! efter skolan så mötte jag upp papi och det blev en hel del shopping! Sen gick vi och åt kebab på kungsgatan och skyndade sedan hem för pappa ska på ett möte i skolan där dom snackar om gymnasiet och så. Det är ju snart dags :)! Bilder på inköpen kommer härnere och i nästa inlägg säljer jag massor med kläder, missa inte!♥


/ Gabriella

Skräck

Åååh.
Jag som trodde jag var coolast i vääärlden. Jag hade sett silent hill, omen och exorcisten och inte blivit ett dugg rädd. Jag var så jävla nöjd att jag klarade det och tänkte att jag var oövervinnlig. Anledningen var väll att jag hade föreställt mej något riktigt hemskt och sen så var det hemskt men inte så hemskt som jag föreställt mej och därför antagligen inte blev läskigt. Men igår fyfan vad jag va rädd. Ifs kan det ju varit för att detta var den första Thrillern jag sett på bio. Förhoppningsvis är det därför, jag menar med extra stor skärm och skitstora högtalare vore det ju inte så märkligt? Haha men asså ska lägga in en bild här nu, som jag inte ens vågar se på. jag lägger in en liiten bild annars kommer jag seriöst dö sv skräck. Dom där ögonen asså... Kommer inte ens våga gå in på min egen blogg förns jag skrivit några inlägg till så att den här bilden inte är det första jag ser :P 
Filmen har förstört allt. Jag kan inte ens beundra mej i spegeln som jag gör 24/7, för att jag är rädd att min figur ska dra käften av mig.(måste ses för att förstå). Asså minutrarna innan filmen  började fick jag världens ångest. Jag har ju fr fan betalat för att se skiten!

Jag har kommit på att det som gör en film så läskig och obehaglig, oftast har möjligheten att dom skulle kunna vara sanna. Eller att det liksom har någon anknytning med verkligheten att göra...

En positiv sak är iaf att jag på bion tyckte mej se Kissies (bloggerskan ni vet?) först trodde jag inte att det va hon men gick in på hennes blogg idag och mycket riktigt, stod det att hon varit och sett den filmen. Jag ville nästan säga hej, men visste inte om det skulle vara opassande :P, nu har jag iaf kommenterat ett av hennes inlägg och som bevis på att jag inte hittar på allt kunde jag iaf säga vad hon satt. Nämligen brevid Moí :). Det va stoort, hahaha.


/ Gabriella

Tack!♥

Tack så hemskt mycket Emelie för att du hjälpte mej med headern, jag vet att du verkligen fick slita med tanke på hur kräsen jag är! Hela dagen fick du hålla på (a). Men tack,tack och återigen, tack. Kärlek till dig <3
/ Gabriella

pluggsöndag

Hejsan.
Vad har jag gjort idag? Läs headern. haha nejmen, det har faktiskt inte blivit så mkt plugg idag mest en massa "göra om" saker på bloggen, har en en header på G ;) haha har lyssnat på förra årets "Julgranen" och har dvdn hemma så den går på högvarv :). Detta år är det ju 20-årsjubileum för julgranen! Och det kommer säkert bli filmatisering utav den också :)! Wiiie. Imorrn efter skolan, ska jag och papi gå på stan och förhoppningsvis köpa alla fina grejer jag kollade ut med Isabelle på stan :D hihi kuul!
/ Gabriella

Superstar

IIIH! jag ska vara med i en musikal :D! i Filadelfiakyrkan :) jag ska vara med i:
  Den Levande Sjungande Julgranen som kör och kanske, få dansa. Men jag hoppas mest bara kör eftersom jag redan dansar på Linjen på Lasse Kühlers och det skulle  bli väääldigt mycket dans om det nu var i musikalen också. Men jag är jätte exalterad!, min första repetiton är nu på torsdag. Haha fullspäckat schema. 
Tisdag -  Street (Kühlers)
Onsdag- jazz & Balett (Kühlers)
Torsdag- repetition( Julgranen)

+ prov och läxor. Hur fan ska jag hinna :P ?

P.s Lägger också in en video som jag fullkomligt äälskar, eftersom den passar iaf, lite ihop med Rubriken ;)

/ Gabriella

Idé

Har så mkt kläder jag inte använder/använt och är i stort behov av pengar. Funderar på att sälja lite kläder här på bloggen :O ? Love you, 
/ Gabriella

fyfaan

Hej sötnosar! 
Idag steg jag upp typ nio för att det var "skapelse dag" i kyrkan( obligatoriskt för konfan). Det lät så sjuuukt tråkigt men det visade sig faktiskt vara riktigt kul :) ! Jag gjorde Bl. a armband,örhängen och Origami :) ska lägga in lite bilder när jag orkar (a) 

Sen så mötte jag isabelle och vi begav oss till stan. Vi hade jättemysigt, gick runt i stan och fönstershoppade, vilket (tro mej) var roligare än det låter. Hon är perfekt att ha med sig när man shoppar. Min egen personal shopper :) När vi stod och skulle ta ut pengar så kom den där galna kärringen som snackar om jesus och gud och sa till några tjejer att dom inte skulle ha sex förns dom gifte sig :S ?ska försöka hitta bilder på allt fint jag hittade idag :). Sen mötte vi Lukas och gick till donken där jag åt. vi snackade,blåste ballonger och åt Werther's original mint ;) hhah sen begav vi oss till bion.

 Vi såg Mirrors, och fyfan vad jag inte kommer kunna sova inatt. Den var så jävla vidrig!. Dessutom hatar jag sånna där slut. Precis som Silent Hill.. Tröttsamt. Efter det, var allt vi såg speglar och det var väll inte så kul :P... Men asså vad är det emd mig och otur? Det är liksom perfect match. När jag är påväg till biosalongen ser jag en kille från min dans och inte nog med det, han satt precis bakom mej... kul haha. Jag hade en sjal på mej vilken jag höll för munnen för ville inte riskera några höga skrik, men några skrik förekom det trots allt :P

Mirrors får betyg: ♥♥/♥♥♥♥♥
Motivering: Klisché'ig från topp till tå. Ungefär samma som Silent Hill, eller det känns nästan som om helafilmen är lite tagen från Silent Hill. Extra minus för att man aldrig kan beundra sig själv i en spegel utan att behöva oroa sig att den kanske spricker.

1.2.3.4.

1. Vill ha.
2. Vill ha.
3. Amanda sötnos.
4. Mina egengjorda smycken :)
/ Gabriella

Dissapointment

Jag är så trött. Varje gång det känns bra så vet man att snart kommer bakslaget... Kan man aldrig få vara lycklig? utan att känna, att snart. Snart kommer motgången. Man får liksom aldrig njuta av hur bra man har det. Visst i-landproblem men psykiskt sett är nedbrytandet enormt. Utsidan ler medans insidan bryts ner. Jag har förstått innerbörden av dom orden.

Du känner hat för henne, men i grund och botten gör ni samma sak. Utan tvekan. Jag kanske överreagerar, visst, men det är så jag känner.
/ Gabriella

Ny höst design

Nämnde tidigare attj ag skulle göra en ny, mer höstigare design :), så nu har jag två förslag
1. 2. Hm.... vilken tycker ni :O ?
/ Gabriella

Quiero!

Ååh. Sitter här och kollar in grejer jag vill ha bl. a dessa saker:

 

allt kommer ifrån; http://nuknuk.se/

/ Gabriella

Helg


Yes. Äntligen helg!. Fick tillbaka NO-provet. Fick VG+ vilket jag är nöjd med eftersom ingen fick MVG :). På gympa provet gick det åt helvete. Va typ bara jag som fick fel på en fråga. Bara för att jag låter mig påverkas av vad andra svarade. Aja nu har jag iallafall lärt mej en viktigt läxa! Sen drog gänget till Åhlens och vi testade lite Lip plumping läppglans ;). Sen var det dags för Burgerking och sen gick vi till Affären Millers där jag såg denna vackra skapelse (se högst upp) som jag ska tillbaka och köpa när jag har cash :).Skitful bild dock... 
Eeh efter det drog jag hem för vi får Familjen Nyström som gäster ikväll och jag skulle baka mina underbart goda Choklad biskvier som vi ska ha till "fikat" ikväll :). Imorrn är det "skapelse-dag" med konfan och sen ska jag på bio med Isabelle :) skojjskojj. Nu kommer dom om ca. 10 minuter och jag måste byta om, ciao,ciao ha en riktigt naajs fredag och GLÖM för guds skull inte att kolla på idol! (RÖSTA PÅ ALICE OCH LARS!), PUSS, G
/ Gabriella

yesyesyes

Idag fick jag reda på att jag fick MVG på mitt musik prov :)! mitt NO-prov resultat kommer dock imorrn...Argh.. Imorrn har jag Gympa prov och jag har pluggat en sisådär 5 minuter :) yey... det ser ju jätte...ljust...ut...hm...

Det är nu seriöst dags för att fylla på höst garderoben! ååh vad jag vill ha grejer ! Här kommer lite småplock på mina vill ha's;
... och JA, jag märker att allting går i samma färger (a)...

/ Gabriella

"Nu får det vara nog!"

Hejsan! Går direkt till varför jag döper detta blogginlägg till just, varför.
Tidningen VeckoRevyn började redan  i våras med kampanjen "Nu får det vara nog!", där man ifrågasatte samhällets syn på kvinnors "skuld" vid våldtäkt. Upproret byggde på en undersökning bland 1 492 kvinnor i åldern 18-25 år, som bland annat visade att 28% tycker att skulden kan ligga hos tjejen, om hon blir våldtagen. Nu är det alltså dags för en uppföljning av kampanjen, som hittills fått över 22 000 namnunderskrifter på VR:s sajt.
Det är inte den utsattes fel och vi är inga offer. Aldrig, och vi får aldrig sluta prata och påminna om det.

Nej, jag är ingen feminist men det här är förfan inte rätt. Det fattar väll vilken människa somhelst som är någorlunda kapabel? Och tänk på det egentligen, nuförtiden förknippas feminist med "lesbisk kvinna med maskulina drag".

Gå in här för att skriva på namninsamlingen:
http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

Kramar, "Feminist, javisst", G
/ Gabriella

wednesday

Heej sötingar! som jag sa igår kanske jag skulle lägga in videon "Love Lockdown" by Kane West himself, och guess what ? det ska jag ;) haha. Btw, enligt http://sugarhoneyicetea.devote.se/  Så är jag med på topp 5 kåtaste listan,... say what :S ? hm.. Här i veckan fick jag reda på att jag kommer få MVG i SO ;) yesss och på matteprovet fick jag 37,5/40 :), inte så pjåkigt (; hahaha. Nu sitter jag och försöker starta min Español pluggning för andra gången, men det går inget vidare...

Snart Balett och Jazz people!, Ciaoo, G <3
/ Gabriella

Fräschaste!

Shit,shit,shit är ap trött men innan jag går och slaggar måste jag lägga in Christina Aguilera's (a.k.a X-tina) senaste låt. Hon har legat lite under isen ett bra tag nu men nu kommer hon äntligen igen!, En grej jag undrat över är, vart fan har Darin tagit vägen :O ?
Aja här är nu hennes nya låt ; Keeps getting  better. 
Lägger in den i original size, inte förminskade som jag brukar göra alltså :). 
Den är vääldigt bra (;! aja Goodnight, sleep tight fokes och njuut av bra musik, G

p.s Ett annat hett låttips är Love lockdown med Kanye West som kommer komma på Kanye's kommande skiva: 80's and heartbreak!, kanske lägger in den imorrn om ni har tur och jag har tid ;) 

/ Gabriella

Ny blogg design

Hej igen!. Nu när det är höst och allt känns bloggen inte lite för somrig..? så jag har testat en ny design som ni kan kan se här nedanför. Så svara gärna på frågan, vad tycks?
 Klicka så förstoras bilden.

/ Gabriella

Sjunde oktober

Salut!
Idag var det ju somsagt nutidsorientering och det gick klart bättre än förväntat! Utslagningsfrågorna var ju iförsig bara att glömma, men annars klara jag nog dom flesta. Har inte läst en tidning (förutom nöjessidorna ;P ) på typ hundra år så jag är grymt förvånad att allt inte sket sig totalt. Förutom det var det väll inget speciellt som hände. Spanska läxförhör är ju skit intressant att skriva om haha.  Har spanska prov nästa vecka och tänkte börja lite idag men det gick inget vidare... På fredag kommer familjen Nyström på middag och det ska väll bli... trevligt (?) hahaha papi sa att jag skulle baka min goda kladdkaka tills då (a) :). Snart äre street med Benstem the man men innan det så kommer papi som köpt mat från donken :), ska testa den nya "Arizona blablalba." som såg så god ut som jag såg på reklamen hemma hos A. Mums! hihi, that's all for now gangsthaas, peace, G <3
/ Gabriella

Good shit

/ Gabriella

081006

Hejsan!, Idag hade jag musikprov som gick toppen, sen matte där vi håller på med Volym, 3D, fyfaan fattar noll :P haha sen skulle jag till tandläkarn och sen gick jag och köpte ett efterlängtat linne/klänning jag gått och suktat efter riktigt länge nu. Lägger in bild på den och även bilderna på outfitsen från förra veckan :D Yey! ;) hahaha. Tror det var alltför dagen. Spanska läxa tills imorrn, Gerundium(?) sen så är det ju Nutidsorienterings kryss imorrn. Är grymt ouppdaterad så ska in på DN nu och läsa ikapp ca. 1 år ? haha, man vill ju inte svika klassen ;) Kramen folk!, G
1. 2. 3. 4.

1. Outfit från förra veckan.
2. Linnet i förstoring, från Oysho i Barcelona.
3. Outfit från fredags, förra veckan.
4. Klänningen/linnet, som jag köpte idag!

/ Gabriella

Dance til you drop

Heej allesammans. Igår var det ju somsagt Davids fest. Var ska jag börja? När jag och johanna va på väg åkte vi en station för långt och vi fick ta en omväg men men :P... Det va några män utanför ett hotell som satt och rökte och som ba : Hej flickor, Vi ba eeeh, heej?dom ba vi är  från norge. Vi bah aha, vi e från stockholm ?:P... haha men sen drog vi, för vi ville inte va kvar där vid humlegården ;)
 
haha aja sen kom vi hem till david och då var det nästan inga där. Vi spenderade första halvtimmen med att faschineras av Davids hem. Har aldrig sett ngt sånt. Det va en tolvrummare och det va som ett jävla museum, helt otroligt. Måste upplevas för att förstå! :P haha men efter ett tag kom festen igång och det va mkt dans fast, tyvärr så kunde det ju vart bättre med musiken (a) Vi åt pizza och vi hade kul iaf haha, Greenhill  verkade inte liite hinkad ;) ? Hahahaha.


Sen när klockan var typ 01.10 så var vi sist kvar och, Jag,Alicia, Thandy, Markus, Lukas och Yohana blev hämtade för att få skjuts till Alicias place :) När vi kom dit så låg vi och snackade, chillade, åt godis ochkollade på MTV. Det var ngt skitskumt tema ; MTV  flasher typ. Det var speciellt en film that caught our eyes ;), se den här nere,HAHAHAHHA men ni har tur, den här är iaf censurerad. Den vi såg var ocensurerad...;
 
/ Gabriella

Världens coolaste bild

Googlade lite random bilder för skojs skull och så ser jag den här på kate moss. Fan va cool. That's all i can say people, see for your self :)!, G

/ Gabriella

Ayayay! ;)

Idag äre the big day. Ändrade planer, Shorrääh är här och hon ska också följa med innan till David och fixa :) iiih, hon som inte äns skulle komma från början!, nu ser det ut som om Adrian också kanske kommer komma :). Snart kommer Thandy, Alicia och Yohana hit och sen ska vi till david strax innan 7, fixa lite där och sen hem till mej för att göra oss iordning. Sen ska vi träffa Lukas kl. 8 och dra till David :) hahaha , har så jävla höga förväntningar på ikväll, hoppas jag inte kmr bli besviken bara (a)...
Efter la fiesta ska jag sova hos Alicia med Thandy, Yohana och ev. Lukas m. fl. :)

Ciao, G
/ Gabriella

Friday

Hej sötungar!
Idag har vi haft matteprov. Det kändes verkligen skitbra!, nästan för lätt så att man kanske gjorde fel :S haha kan man ens säga så? hihi...

Efter skolan åkte Thändy, Jag och alicia hem till mej och käka kladdkaka som mami bakat :) mums!, sen lekte vi lite med teddy och freddy ;) hahaha sen åkte vi back mot odenplan och påväg mot TT fast Jag och alicia hann inte riktigt för vi behövde återvända hem så halvvägs vände vi om mot odenplan.

Idag på gympan körde vi doppboll, kul, verkligen men i slutet var det Tjejerna + Markus vs. Killlarna och fyfan vad dom var aggressiva! shieet david hängde på ryggen och resten ska vi inte tala om! Det var typ som i mean girls i en kort scen när alla blir som vilda djur ;P? bara jag som vet vad jag menar? hahahah. Iallafall. Min mobil r lite skum så bilder på outfits kommer ev. nästa vecka :)

Nu är jag superexcited, imorrn äre ju Davids fiesta, ayayay! ;) hahaha mer info får ni por la mañanaa,  adiós ! ;), G


ja, jag vet att det är dodgeball, men det var iaf tillräckligt nära doppboll, och ungefär såhär såg vi ut ;)
/ Gabriella

Me gusta mucho

/ Gabriella

Lita aldrig på Thandys magkänsla!

Hellu peoples, idag var det orientering :) Från första start går vi rätt men Thandy ba "Nej det  e fel håll!" så vi vänder. Sen visar det sig att det ÄR rätt håll, såsom Alicia och Jag sa så då får vi vända om igen haha... men sen,  asså jag var förberedd och grejer, hade fän KOMPASS!! värsta GPSen men vi kunde inte hantera den korrekt typ :P ibörjan gick det skitnajs men sen balla det ur :P alla gav oss fel information!!!

 Skulle inte banga på att fuska , hade tillochmed örhänge  till det, men Thandy var hedlig och ville inte fuska :P hahaha Sen ringde vi Lukas men han kunde fan inte hjälpa oss hahaha. Man fick max köra i 3  timmat, MVG va typ 1 h 19 min. VG 1 h 45 min men vi fick fän mer än 3 timmar + att vi tappa bort oss :P och sen fick vi inte ens alla kontroller!, sakna typ 4 st.... Aja halvvägs så träffade vi Sebastian och jag trodde det va korean Sebbe, men det va "nya" sebbe. Sen fick jag låna hans tröja :) Tack sebbe! ♥ den va så jääävla mjuk,skön  och varm, i love it!

Sen efter orienteringen stannar vi och äter lite och snackar med en tjej som kan låta som en hund. FREAKY (; hahaha. Sen drar jag,Alicia,Thandy,Adrian & Markus till sleven och sen drar Jag, Alicia och thandy hem till moi på Östermalm :) myys. Nej,,,, vi ska plugga, har matteprov imorrn :P

hihi nu äre myys, ciao :)!
/ Gabriella

Sexy onsdag

Hahaha alicia inspirera mej till blogginlägggsnamnet ( hej, jag hatar särskrivning ;P) pga av olika orsaker. Idag på morgonen var vi hos ungdomsmottagningen och det var rätt okej (; sen fick vi information och kondomer. På dubbel NO:n som endast bestod av mej, Luna och Pia så gjorde vi bara värderings övningar och satt och snackade vilket va rätt chill. Senare i dag fick jag även en ny "kompis" ;) haha, en kompis till min bästis ;D hahaha. 

Vid odenplan såg jag en kille som jag BRUKADE ha en crush på men sen träffa jag nåra jag dansat med och samtidigt kom bussen så allt gick lite fort, hehe... Men han jag brukade gilla, förknippar jag med en annan kille som ser likadan ut fast brunett, och det är inget "positivt" minne så det är pga av det och andra grejer som har med Jonatan (vilket e hans namn) själv att göra, som gör att det inte e så kul att se honom...  
Har precis ätit en übergod sallad som papi gjorde imorse eftersom han inte slutar until late och nu sitter jag och tjockar mig på kladdkaka med marshmallows i... och grädde ;),, (a) 
Tycker synd om pappa nu när det e bank skandalen och han måste förklara för alla att inte oroa sej och inte ta ut sina pengar...
Aja, ska plugga lite matte bl.a sem äre dans.

..hihi Snart äre Davids fest, cant wait :)
Loye ya, G
/ Gabriella